TËVË 1

773210
2650
2710
22.02.2022

Tëvë1 është një prej projekteve më të mëdha televizive e mediale në Kosovë. Misioni ynë është informimi i drejtë, i paanshëm, objektiv dhe në kohë reale për të gjitha ngjarjet aktuale nga jeta politike, ekonomike e sociale në Kosovë, rajon e botë. Stafi dhe gazetarët e Tëvë1 janë të paanshëm, politikisht neutral dhe me përgatitje të lartë profesionale. Misioni ynë nuk është sensacioni, por informacioni i drejtë dhe i vërtetë E vërteta me Tëvë1

teve1 "teve 1" "televizioni teve1"

Видео канала
00:45:27
RRITË – Rëndësia e sportit tek fëmijët

RRITË – Rëndësia e sportit tek fëmijët

TËVË 1
0 Просм.
01.10.2022
00:33:38
Darka ma e mirë - (Pjesa 2) - 01.10.2022

Darka ma e mirë - (Pjesa 2) - 01.10.2022

TËVË 1
109 Просм.
01.10.2022
00:29:39
Darka ma e mirë - (Pjesa 1) - 01.10.2022

Darka ma e mirë - (Pjesa 1) - 01.10.2022

TËVË 1
72 Просм.
01.10.2022
00:45:01
Vet i 40-ti - 01.10.2022

Vet i 40-ti - 01.10.2022

TËVË 1
83 Просм.
01.10.2022
00:20:13
Lajmet e orës 23:00 - 01.10.2022 - TËVË1

Lajmet e orës 23:00 - 01.10.2022 - TËVË1

TËVË 1
29 Просм.
01.10.2022
00:47:08
n’emociON - Nusret Pllana

n’emociON - Nusret Pllana

TËVË 1
72 Просм.
01.10.2022
00:29:31
Lajmet Qëndrore 20:00 - 01.10.2022 - TËVË1

Lajmet Qëndrore 20:00 - 01.10.2022 - TËVË1

TËVË 1
102 Просм.
01.10.2022
00:18:35
Lajmet e orës 15:30 - 01.10.2022 - TËVË1

Lajmet e orës 15:30 - 01.10.2022 - TËVË1

TËVË 1
51 Просм.
01.10.2022
01:00:02
INFO NATA - 30.09.2022

INFO NATA - 30.09.2022

TËVË 1
188 Просм.
01.10.2022
00:16:23
Lajmet e orës 11:00 - 01.10.2022 - TËVË1

Lajmet e orës 11:00 - 01.10.2022 - TËVË1

TËVË 1
46 Просм.
01.10.2022
01:07:44
1 NATË – 30.09.2022

1 NATË – 30.09.2022

TËVË 1
293 Просм.
01.10.2022
00:38:17
Sprint - 30.09.2022

Sprint - 30.09.2022

TËVË 1
117 Просм.
01.10.2022
00:30:14
Lajmet Qëndrore 20:00 - 30.09.2022 - TËVË1

Lajmet Qëndrore 20:00 - 30.09.2022 - TËVË1

TËVË 1
142 Просм.
01.10.2022
01:01:08
Ditari - 30.09.2022

Ditari - 30.09.2022

TËVË 1
168 Просм.
01.10.2022
01:15:40
410 - 30.09.2022

410 - 30.09.2022

TËVË 1
137 Просм.
01.10.2022
00:32:08
Menaxhimi i ankthit dhe stresit

Menaxhimi i ankthit dhe stresit

TËVË 1
40 Просм.
30.09.2022
00:14:20
Lajmet e orës 15:30 - 30.09.2022 - TËVË1

Lajmet e orës 15:30 - 30.09.2022 - TËVË1

TËVË 1
229 Просм.
30.09.2022
01:02:43
INFO NATA - 29.09.2022

INFO NATA - 29.09.2022

TËVË 1
171 Просм.
30.09.2022
Назад
Что ищут прямо сейчас на
percussive тимофеева тамара шитье mihai morar eric newman Iron Racer jackshepard liubliana harrom Geschenke Rolig musikk bolavoli GachaWade Yesuf App Bai sodyan grandes surpresa na pescaria dr loomis bhasad pranks Low RIder S влада